Известие

Collapse
No announcement yet.

Да Ви се похваля...............

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да Ви се похваля...............

....от две седмици съм горд собственик на Алфа 146 1.6 TS-страхотна кола с огнен темперамент.А и цял табун коне под капака.Удоволствието да я караш е несравнимо.......Мислих точно толкова време колкото да седна и да я подкарам.....след това просто си казах това е моята кола форума който сте създали е много полезен и богат на информация с радост установих колко много мога да науча за Алфа Ромео от него.Желая Ви все така да помагате на всички алфисти потърсили тук съвет или информация.
    Имам само един въпрос как мога да стана член на клуба и да се сдобия със стикери.

-----------------------------------------------------------------------------------------
    Alfa Romeo 146 1.6 TS

Ами честито Колега, със здраве да си я караш и безаварийно.Направил си правилен избор.
    145, 1.6 I.E. Boxer
    Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
    Subaru Legacy 2.5

Comment

Честито колега и със здраве да си я караш.... и на цвят и е точно като моята
      Обаче що е с тая решетка между фаровете , виждал само 1-2 146-ци с тая решетка и все съм си мислел че са или някаква специална серия или че са удряни и е сменена решетката със такава от 145, я колеги спецове->изкажете се компетентно, моля
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
        Честито колега и със здраве да си я караш.... и на цвят и е точно като моята
        Обаче що е с тая решетка между фаровете , виждал само 1-2 146-ци с тая решетка и все съм си мислел че са или някаква специална серия или че са удряни и е сменена решетката със такава от 145, я колеги спецове->изкажете се компетентно, моля
        Защото е от първите
        Няма значение каква е решетката, да си я кара момчето със здраве и само радост да му носи
        sigpic

Comment

Тцъ, таблото е от новите, значи е поне 97-ма
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

Re: Да Ви се похваля...............

[quote="astronavt"]....от две седмици съм горд собственик на Алфа 146 1.6 TS-страхотна кола с огнен темперамент.А и цял табун коне под капака.Удоволствието да я караш е несравнимо.......Мислих точно толкова време колкото да седна и да я подкарам.....след това просто си казах това е моята кола форума който сте създали е много полезен и богат на информация с радост установих колко много мога да науча за Алфа Ромео от него.Желая Ви все така да помагате на всички алфисти потърсили тук съвет или информация.
            Имам само един въпрос как мога да стана член на клуба и да се сдобия със стикери.

Честито ! Знам за какво говориш ! Да си я караш със здраве !
            146 1.6 TS 01.97

Comment

Честито и много безаварийни километри.
              Има обяснение как се става член
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2290

Comment

Честито и от мен! А на първите 146-ци решетките са като на 145, после са като на мойта и накрая са като на колегата от Варна с JTD-то/ виж снимките от срещата вчера във Варна/.
                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Абе какво значение има решетката - моята вече е с най-новата решетка след 99-та-ама това не значи, че е удряна - само счипих старата при чукване Сега с новата изглежда много по добре

Честито колега!!!Много да те радва и по-малко да ти създава грижи.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                    Тцъ, таблото е от новите, значи е поне 97-ма
                    Да 97-ма година е , но нямаше следи да е удряна отпред.
                    -----------------------------------------------------------------------------------------
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS

Comment

Честито Пепи и от мен безаварийно спортуване.
                      Колата не е удряна пристигна в това състояние!!!
                      Скоро и аз ще се похваля с нова красавица , но за съжаление
                      моя човек в Италия не може да намери читава 156-ца.

Comment

Първоначално публикувано от Vladkata
                        Честито Пепи и от мен безаварийно спортуване.
                        Колата не е удряна пристигна в това състояние!!!
                        Скоро и аз ще се похваля с нова красавица , но за съжаление
                        моя човек в Италия не може да намери читава 156-ца.
                        Е това ако не е изненада, много се радвам да те видя тук братле.Колата наистина е отлична.Не съм те забравил за онези италиански неща, при следващото ми идване към Софиа ще се намерим и ще ти ги дам.
                        Радвам се че споделяш радоста ми тук във Форума.Успех и на теб с 156-тицата.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                          Абе какво значение има решетката - моята вече е с най-новата решетка след 99-та-ама това не значи, че е удряна - само счипих старата при чукване Сега с новата изглежда много по добре

Честито колега!!!Много да те радва и по-малко да ти създава грижи.
                          Даже сега с тази решетка Алфата вече е с поне 10кс. повече

Честито на колегата и безавариино шофиране
                          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

черстито

честито и от мен колега..аз също наскоро се сдобих със 146-за и с всеки изминал миг с нея все повече ми харесва....невероятна е...със здраве да си я караш и безаварийно
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Честита колица! Гледам че напоследък все повече алфисти се присъединяват! Хубавото е че ще може да обменяме повече опит и инфо заедно! Алфа е номер 1!
                              Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Working...
                              X